با تلاش پژوهشگران استرالیایی صورت می گیرد
پاكسازی آب آلوده با كمك الكتریسیته
به گزارش گروه هوش مصنوعی پژوهشگران استرالیایی، روشی برای پاكسازی آب آلوده ابداع نموده اند كه با كمك الكتریسته انجام می شود.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران "دانشگاه سیدنی"(USYD) استرالیا در بررسی جدید خود، گامی به سمت پاکسازی جریان های فاضلاب صنعتی برداشته اند.
پژوهشگران بخش شیمی و مهندسی بیومولکولی دانشگاه سیدنی، روند جدیدی را برای پاکسازی فاضلاب حاوی آلاینده های سمی ابداع نموده اند.
"جولیا سیارلینی جانگرز سوارز"(Julia Ciarlini Jungers Soares)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: پژوهش ما بر فاضلاب های صنعتی تمرکز دارد که با گونه های آلی و غیرآلی آلوده شده اند.
در این روند پاکسازی، الکتریسیته با کمک الکترودهای خاصی به کار گرفته می شود تا واکنش اکسایش-کاهش را انجام دهد و آلاینده ها را به گازهای بی ضرر، یون ها و مواد معدنی تبدیل کند.
سیارلینی افزود: ما فرآیندی بسیار قوی را به کار گرفته ایم که علاوه بر مقاوم ترین آلاینده ها مانند داروهای شیمیایی و آفت کش ها، ترکیبات آلی به کار رفته در صنایع را هم از بین می برد.
وی ادامه داد: این روندی نسبتا ساده است و به افزودن مواد شیمیایی نیاز ندارد.
سیارلینی افزود: فاضلاب، یکی از اشکالات مهمی است که علاوه بر محیط زیست، خیلی از صنایع را که به حجم قابل توجهی از آب نیاز دارند، تهدید می کند. یافتن راهکارهای مناسبی جهت استفاده باردیگر از فاضلاب ها، کاری چالش برانگیز و پرهزینه است.
وی ادامه داد: روش الکتروشیمیایی که ما از آن بهره برده ایم، این توانایی را دارد که علاوه بر کارخانه های داروسازی، در صنایعی که باید قوانین دشواری را در ارتباط با فاضلاب رعایت نمایند، به کار برود.
این گروه پژوهشی قصد دارند بزودی روش خویش را بر آلاینده های خاصی متمرکز کنند تا به تغییرات شیمیایی طی فرایند اکسایش- کاهش الکتروشیمیایی پی ببرند.
این پژوهش، در مجله "Algal Research" به چاپ رسید.
منبع: iagrp.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب