آزمایش موفقیت آمیز، كپسول اوریون ناسا را یك قدم به ماه نزدیك تر كرد
گروه هوش مصنوعی: در پی موفقیت دومین ˮآزمایش سقوطˮ فضاپیمای اوریون، ناسا یک قدم به فرستادن نخستین زن و یک مرد دیگر به ماه نزدیک تر شد.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، "آزمایش سقوط" آزمایشی مربوط به صنعت هوایی است که در آن یک فضاپیما یا هواپیما تا ارتفاع مشخصی بالا برده می شود و سپس رها می شود.
آژانس فضایی آمریکا دومین آزمایش خودرا در تاسیسات مرکز تحقیقاتی لانگلی(Langley) در ویرجینیا انجام داد و کپسول اوریون(Orion) را از ارتفاع ۷ فوت(۲ متر) به سمت استخر آب بزرگی انداخت.
این فضاپیمای ۱۴ هزار پوندی(۶۳۵۰ کیلوگرمی) مجهز به ۵۰۰ سنسور بود تا اطلاعات را از لحظه ی رها شدن تا زمان برخورد به آب جمع آوری کند.
این کپسول مقرر است خدمه ی پرواز آرتمیس۳ (Artemis III) را به ماه ببرد و بازگرداند و آزمایشی که در روز سه شنبه انجام شد برای شبیه سازی لحظه ی فرود فضانوردان بعد از بازگشت به زمین بود.
ناسا حوضچه ی آبی ضربه گیر(Hydro Impact Basin) خودرا در سال ۲۰۱۰ ساخت و هزینه ی ساخت آن ۱.۷ میلیون دلار بود. این حوضچه هزاران گالن آب مخلوط با کلر را در خود جای می دهد.
ناسا می گوید: آزمایش های برخورد با آب قسمتی از کار مهندسان برای شبیه سازی فرود در وضعیت واقعی است و این آزمایش برای نهایی کردن مدلهای کامپیوتری برای بار و ساختار فضاپیما قبل از انجام آزمایش آرتمیس ۲ در سال ۲۰۲۳ است.
آزمایش های فعلی بر طبق آزمایش های قبلی انجام می شود و وضعیت خدمه را باتوجه به آخرین طراحی های فضاپیما مورد بررسی قرار می دهد.
با این وجود لحظه ای که همه ی مردم منتظر آن هستند یعنی پرواز آرتمیس ۳ در سال ۲۰۲۴ رخ می دهد.
آزمایش برخورد با آب فضاپیمای اوریون سال ها قبل انجام شده بود اما از آن زمان ساختارهای آن بر طبق آزمایش های پرواز جدید و اطلاعات به دست آمده از تونل باد بهبود یافته است. اوریون برای حمل حداکثر شش نفر طراحی شده است و می تواند تا ۲۱ روز جدا از فضاپیمای مادر و شش ماه متصل به آن در فضا کار کند.
نخستین "آزمایش سقوط" که آن نیز موفقیت آمیز بود در تاریخ ۲۴ مارس انجام شد که اوریون از ارتفاع تنها ۱۸ اینچ(۴۵ سانتی متر) رها گردید.
اوریون بر روی موشک "سامانه پرتاب فضایی" ناسا قرار خواهد گرفت و با آن به فضا پرتاب می شود. ناسا می گوید: این موشک با قدرت و توانایی های فوق العاده اش تنها موشکی است که می تواند اوریون، فضانوردان و محموله ها را در یک ماموریت به ماه بفرستد.
ساخت این موشک ۱۸.۶ میلیارد دلار هزینه داشته است و انتظار می رود هر سفر آن دو میلیارد دلار هزینه ببرد و حداکثر باری که می تواند به ماه ببرد ۱۰۱.۴۰۰ پوند (۴۶ کیلوگرم) است
موشک ناسا یک آزمایش روشن کردن موتور برای ۸ دقیقه را در تاریخ ۱۸ مارس به پایان رساند که آخرین گام لازم برای رفتن به مرحله ی بعدی یعنی پرتاب آرتمیس۱ در ماه نوامبر است. در این آزمایش بخش مرکزی موشک ۴ موتور "RS-۲۵" خودرا روشن کرد که ۱.۶ میلیون پوند نیروی پرتاب تولید می کند و هزاران گالن هیدروژن مایع مصرف می کند.
در طول هشت دقیقه موتورها بیش از ۷۰۰ هزار گالن اکسیژن و هیدروژن مایع مصرف کردند.
منبع: گروه هوش مصنوعی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب