با تلاش پژوهشگران آمریكایی صورت می گیرد
مقابله با گسترش كووید- 19 به كمك مدلهای ریاضی
گروه هوش مصنوعی: پژوهشگران آمریكایی با ادغام مدلهای ریاضی، چارچوبی عرضه كرده اند كه می تواند به پیش گیری از گسترش كووید- 19 كمك نماید.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه تگزاس در آستین، شیوع کروناویروس در جوامع همچنان ادامه دارد و آمار افراد بستری شده در بیمارستان ها را بیشتر می کند. پژوهشگران "دانشگاه تگزاس در آستین" (UT Austin)، چارچوبی را با بهره گیری از مدلهای ریاضی ابداع نموده اند که به سیاست گذاران کمک می نماید تا به داده های مورد نیاز برای ردیابی شیوع کروناویروس دست یابند و بتوانند اقدامات لازم را برای محافظت از جوامع خود انجام دهند.
این مدل، نکاتی را به مقامات محلی ارائه می دهد تا از زمان مناسب برای اعمال قوانین فاصله گذاری اجتماعی آگاه شوند و بدین ترتیب، میزان مبتلاشدن و بستری شدن در بیمارستان ها کم شود. هدف از ارائه این مدل، به حداقل رساندن اثرات اقتصادی گسترش کووید- ۱۹ در جوامع با اعمال محدودیت بموقع است.
"لورن انکل میرز" (Lauren Ancel Meyers)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ما این چارچوب را ابداع کرده ایم تا اطمینان یابیم که کووید- ۱۹ هیچ گاه نمی تواند بر سلامت جوامع غلبه کند و همین طور هزینه های اقتصادی و اجتماعی ناشی از گسترش این بیماری را کاهش دهیم.
وی ادامه داد: پیگیری داده های مربوط به بستری شدن افراد مبتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستان، موضوع مهمی در ردیابی سرعت شیوع بیماری و تصمیم گیری درست برای مقابله با آن است.
پژوهشگران در این پروژه، دو مدل ریاضی را ادغام کردند. یکی از مدلها، نحوه گسترش بیماری را پیش بینی می کند و مدل دیگر، به گردآوری داده های به دست آمده از سیستم بیمارستان ها می پردازد.
"دیوید مورتون" (David Morton)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: مدلی که ما عرضه کرده ایم، یک چارچوب کلی است که نه فقط در شرایط قرنطینه بلکه در مراحل گوناگون گسترش بیماری نیز کارآمد خواهد بود.
این پژوهش، در مجله "Proceedings of the National Academy of Sciences" به چاپ رسید.
منبع: گروه هوش مصنوعی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب