ناسا یك قدم به یافتن موثرترین راه آبیاری گیاهان در فضا نزدیك شد

ناسا یك قدم به یافتن موثرترین راه آبیاری گیاهان در فضا نزدیك شد

گروه هوش مصنوعی: اطمینان حاصل کردن از اینکه گیاهان مواد مغذی مورد نیازشان را بوسیله آبیاری به دست می آورند همیشه برای کشاورزان در زمین و همین طور برای فضانوردان در فضا چالش برانگیز بوده است.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از ناسا، اداره ی کل ملی هوانوردی و فضا(ناسا) بعد از اتمام پروژه ی "مدیریت آبرسانی به گیاهان(Plant Water Management) حالا یک قدم به ایجاد موثرترین راه آبرسانی و هوادهی به گیاهان در فضا نزدیک شده است. این پروژه قسمتی از تحقیقات تامین غذا برای فضانوردان در سفرهای طولانی مدت به ماه و مریخ است. تایلر هچ (Tyler Hatch) دانشمند این پروژه می گوید: ناسا در گذشته نشان داده است که پرورش گیاهان در فضا بعنوان منبع غذایی از منظر باغبانی امکانپذیر است.
در پروژه های پیشین فضانوردان دریافتند که یکی از اشکالات پرورش گیاهان در فضا، رساندن آب و هوا به ریشه ی آنها در وضعیت بی وزنی است برای اینکه ریشه ها در فضا به شکل متفاوتی رشد می کنند.
هچ و گروهش با زیست گیاه شناسان در مرکز فضایی کندی ناسا کار کردند تا نیازهای گیاهان و مشکلاتی که بر سر راه رشد گیاهان در فضا وجود دارد را بیابند.
پژوهشگران بر روی دو راه اصلی آبرسانی به گیاهان متمرکز شدند. نخستین راه روش سنتی استفاده از خاک بود و روش دوم "آب کشت" بود. در این روش از خاک استفاده نمی گردد و گیاه درون آب قرار می گیرد.
پژوهشگران از گیاهان شبیه سازی شده برای انجام این آزمایش استفاده کردند برای اینکه استفاده از گیاهان واقعی به سبب طول عمر آنها، کاری چالش برانگیز است. پژوهشگران از پارچه نمدی، فوم و اسفنج برای ساخت گیاه مصنوعی استفاده کردند بدین سبب نیازی به استفاده از گیاه واقعی نبود.


استفاده از آب میوه که دارای مواد مغذی و شکر است به شبیه سازی شرایط موجود در گیاهان روی زمین کمک کرد. همین طور رنگ آن هنگام جذب شدن به آسانی قابل مشاهده بود.
داده های به دست آمده بر روی خاصیت های ظاهری آزمایش و سرعت جذب مواد مغذی توسط گیاه تمرکز داشت. دوربین ها نیز این پروسه را ضبط کردند.
مرحله نخست ی عملیاتی پروژه ی "مدیریت آبرسانی به گیاهان" در ایستگاه فضایی، اواخر ماه فوریه به انتها رسید. پژوهشگران اطلاعات ارزشمندی به دست آوردند و امیدوارند در آینده آزمایش های بیشتری انجام دهند.




منبع:

1400/02/27
19:54:25
5.0 / 5
1046
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد