برای اولین بار؛

مولكول دی ان ای به جنگ سلول های سرطانی خون می رود

مولكول دی ان ای به جنگ سلول های سرطانی خون می رود

پژوهشگران با دستکاری یک مولکول دی ان ای برای نخستین بار موفق به نابودی سلول های بنیادی تومورهای سرطانی در خون افراد شده اند.



به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از نیواطلس، آزمایش این مولکول دی ان ای بر روی موش نتایج امیدوار کننده ای به همراه آورده و از بازگشت سرطان و شکل گیری مجدد تومورهای سرطانی در بدن این حیوان جلوگیری کرده است.
سرطانی که بدین شیوه مهار شده، مولتیپل میلوما نام دارد که نوعی سرطان در سلول های پلاسمای خون است، جایی که آنتی بادی های غیر طبیعی در بدن تولید و جمع می شوند و در نهایت به استخوان ها و کلیه ها لطمه می رساند و توانایی بدن در مبارزه با عفونت را تحت تأثیر قرار می دهند.
درمان این سرطان کار دشواری است و علت این مساله تکثیر سلول های بنیادی آنست که سبب ایجاد سلول های سرطانی جدیدی بعد از تخریب سلول های سرطانی قدیمی می شود.
پژوهشگران در تحقیقات قبلی موفق به شناسایی پروتئینی به نام IRF۴ شده بودند که موجب تشدید تکثیر سلول های بنیادی این سرطان می شد. در بررسی جدید پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا یک مولکول دی ان ای تولید کردند که ION۲۵۱ نام دارد و می تواند به ژن IRF۴ حمله کرده و آنرا از کار بیندازد. از این طریق سلول های بدخیم این سرطان ریشه کن می شوند.
آزمایش ION۲۵۱ در بدن ۱۰ موش مبتلا به سرطان طی سه هفته نتایج مطلوبی داشته و انتظار می رود در آینده بتوان این روش درمانی را بر روی انسان ها نیز آزمایش کرد.

1399/11/03
22:32:38
0.0 / 5
1047
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۵
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد