حضور فعال 9 عضو بریکس در نشست فناوری های اطلاعات مکانی در ایران

حضور فعال 9 عضو بریکس در نشست فناوری های اطلاعات مکانی در ایران

به گزارش گروه هوش مصنوعی، رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری اظهار داشت: چهارمین نشست کارگروه بریکس در فناوری های اطلاعات مکانی با حضور 9 کشور عضو بریکس در این مرکز برگزار گردید.



به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از مهر، دومین روز از نشست کارگروه اطلاعات مکانی کشورهای عضو بریکس، به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و در مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری اجرا شد.
سجاد احدزاده رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری در حاشیه این نشست در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این مرکز با اتکا به تجربه بیشتر از چهار دهه در حوزه تعاملات بین المللی فناوری و نوآوری، از طرف وزارت امور خارجه بعنوان فوکال پوینت رسمی کشور در همکاریهای فناوری و نوآوری با اتحادیه بریکس تعیین شده است.
احدزاده با اشاره به اهمیت روز افزون فناوری های اطلاعات مکانی در بهبود کارآمدی، امنیت و کیفیت زندگی، همچون در حوزه هایی نظیر مسیریابی هوشمند، مدیریت ترافیک، پیشرفت خدمات عمومی و واکنش در شرایط اضطراری، اظهار کرد: با هم اندیشی های انجام شده توسط این مرکز، میزبانی چهارمین نشست کارگروه بریکس در فناوری های اطلاعات مکانی و کاربردهای آنها در سال ۲۰۲۵ به ایران سپرده شده است.
وی اضافه کرد: در این راستا، اقدامات مختلفی برای جلب مشارکت و ایجاد همگرایی میان سازمان ها و دانشگاه های مسئول این حوزه در کشور انجام شده و بنابراین، سازمان نقشه برداری ایران بعنوان فوکال تخصصی این مورد به طرف های بریکسی معرفی شده است.
به گفته رییس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری، نشست مذکور از روز گذشته با حضور آنلاین ۹ کشور از مجموع ۱۰ کشور عضو بریکس شروع به کار کرده و روز نخست آن به ارائه دستاوردها و قابلیتهای کشورهای عضو در حوزه فناوری های اطلاعات مکانی اختصاص داشت.
احدزاده همین طور بیان کرد که در روز دوم نشست، نمایندگان کشورها به ارائه پیشنهادهای خود برای تعریف پروژه های مشترک همکاری خواهند پرداخت.
وی تصریح کرد که در انتها این نشست، سند مرجع همکاری مشترک میان اعضا با توافق طرفین غائی خواهد شد.
رئیس مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری اظهار امیدواری کرد که با بهره بردن از ظرفیت بالای نشست بریکس، امکان اشتراک گذاری تجربیات موفق میان کشورها فراهم گردد و الگویی مناسب برای اجرای پروژه های بین المللی در این زمینه شکل گیرد.
وی همین طور بر ضرورت ایجاد بستری برای تبادل امن داده های مکانی میان کشورهای عضو تاکید کرد.

منبع:

1404/07/10
19:36:30
5.0 / 5
10
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
لینک دوستان گروه هوش مصنوعی
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد