تحول صنایع به نیروی انسانی توانمند نیاز دارد

تحول صنایع به نیروی انسانی توانمند نیاز دارد

به گزارش گروه هوش مصنوعی، کرج _ معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار داشت: تحول صنایع به نیروی انسانی توانمند، فرهنگ سازمانی تحول پذیر و استفاده از دانش و مهارت نیاز دارد.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از مهر، فاطمه برناکی، معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، در رویداد تخصصی «تحول صنایع استان البرز در عصر فناوری های نوین» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار نمود: برخورداری از تجهیزات پیشرفته به تنهایی تضمین کننده موفقیت صنایع نیست و تحول صنعتی به همکاری هدفمند دانشگاه و صنعت نیاز دارد.
وی اضافه کرد: نیروی انسانی متخصص و فرهنگ سازمانی پذیرای تحول، نقش برجسته ی در افزایش بهره وری و توسعه صنایع هوشمند دارند.
معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با تاکید بر لزوم سامان دهی آموزش و پژوهش متناسب با نیاز صنایع اظهار داشت: باید دانش را به مهارت، مهارت را به بهره وری و فناوری را به مزیت رقابتی تبدیل نماییم.
برناکی همینطور بر استفاده از ظرفیت دانشجویان و اعضاء هیأت علمی برای شناسایی و حل مسایل صنایع تاکید کرد و مشارکت متخصصان صنعتی در آموزش دانشگاهی را زمینه ساز تربیت نیروی انسانی متناسب با نیازهای تولید دانست.
وی اظهار امیدواری کرد همکاری دانشگاه، صنعت و نهادهای استانی به اجرای برنامه های عملیاتی و تقویت زیرساخت های توسعه صنعتی در استان البرز منجر شود.

منبع:

1405/08/01
14:36:05
5.0 / 5
5
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
لینک دوستان گروه هوش مصنوعی
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد