پرتاب چهارمین ماموریت سرنشین دار آکسیوم اسپیس باز هم به تعویق افتاد
گروه هوش مصنوعی: چهارمین پرتاب سرنشین دار خصوصی «آکسیوم اسپیس» به مقصد «ایستگاه فضایی بین المللی» به روز 10 ژوئن موکول شد.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا، پرتاب بعدی فضانوردان به «ایستگاه فضایی بین المللی» که قرار بود روز هشتم ژوئن صورت گیرد، به تعویق افتاد و به روز دهم ژوئن موکول شد. این پرتاب آغازگر ماموریت «آکس-۴»(Ax-4) چهارمین ماموریت سرنشین دار شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) خواهد بود. این ماموریت با چهار سرنشین خود در ساعت ۸: ۲۲ بامداد به وقت منطقه زمانی شرقی با موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا پرتاب خواهد شد.
به نقل از اسپیس، این دومین تغییر تاریخ پرتاب برای آکس-۴ در چند هفته گذشته است. آکسیوم اسپیس ابتدا درحال برنامه ریزی برای پرتاب در روز ۲۹ مه بود اما در اواسط ماه گذشته به سبب مجموعه ای از تنظیمات برنامه ایستگاه فضایی بین المللی، پرتاب به روز هشتم ژوئن موکول شد. آکسیوم اسپیس هیچ دلیلی را برای تغییر تاریخ پرتاب به ۱۰ ژوئن ارائه نداد.
«پگی ویتسون»(Peggy Whitson)، مدیر پروازهای فضایی سرنشین دار آکسیوم اسپیس و فضانورد سابق ناسا فرماندهی ماموریت آکس-۴ را بر عهده خواهد داشت. ویتسون در پنجمین ماموریت خود به مدار و دومین ماموریت خود برای آکسیوم اسپیس پرواز خواهدنمود. خلبان «شوبانشو شوکلا»(Shubhanshu Shukla) از هند، متخصص ماموریت «اسلاووس اوزناسکی»(Sławosz Uznański) از لهستان و متخصص ماموریت «تیبور کاپو»(Tibor Kapu) از مجارستان نیز در این ماموریت حضور خواهند داشت.
این چهار نفر با کپسول جدید «دراگون»(Dragon) اسپیس ایکس به ایستگاه فضایی بین المللی خواهند رفت. انتظار می رود آنها حدود دو هفته را در لابراتوار مداری بگذرانند و در طول این مدت حدود ۶۰ آزمایش علمی انجام دهند. سپس، آنها با دراگون به زمین خواهند آمد و با فرود در اقیانوس آرام به خانه بازخواهند گشت.
منبع: iagrp.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب