چهارمین ماموریت سرنشین دار آکسیوم اسپیس روز ۲۹ مه پرتاب می شود
گروه هوش مصنوعی: «اسپیس ایکس» ماموریت سرنشین دار «آکس-4» را در روز 29 مه برای «آکسیوم اسپیس» به ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب خواهدنمود.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا، شرکت «آکسیوم اسپیس»(Axiom Space) اعلام نمود ۲۹ مه را برای پرتاب ماموریت «آکس-۴»(Ax-4) که چهارمین پرواز فضایی سرنشین دار آن به لابراتوار مداری محسوب می شود، هدف قرار داده است.
به نقل از اسپیس، ماموریت آکس-۴ چهار خدمه را از چهار کشور به ایستگاه فضایی بین المللی خواهد برد. این ماموریت با موشک «فالکون ۹»(Falcon 9) شرکت «اسپیس ایکس»(SpaceX) و با یکی از کپسول های فضایی «دراگون»(Dragon) این شرکت از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا به مدار زمین پرتاب خواهد شد.
چهار خدمه ماموریت آکس-۴ حدود ۶۰ پژوهش علمی را انجام خواهند داد که از ۳۱ کشور در سرتاسر جهان آمده اند و رکوردی برای یک ماموریت آکسیوم اسپیس به شمار می روند.
«پگی ویتسون»(Peggy Whitson)، مدیر پروازهای فضایی سرنشین دار آکسیوم اسپیس و فضانورد سابق ناسا فرماندهی ماموریت آکس-۴ را بر عهده خواهد داشت. ویتسون در پنجمین ماموریت خود به مدار و دومین ماموریت خود برای آکسیوم اسپیس پرواز خواهدنمود. خلبان «شوبانشو شوکلا»(Shubhanshu Shukla) از هند، متخصص ماموریت «اسلاووس اوزناسکی»(Sławosz Uznański) از لهستان و متخصص ماموریت «تیبور کاپو»(Tibor Kapu) از مجارستان نیز در این ماموریت حضور خواهند داشت.
این نخستین باری خواهد بود که یک فضانورد از این سه کشور اخیر به ایستگاه فضایی بین المللی پرواز می کنند و اوزناسکی نخستین فضانورد لهستانی خواهد بود که در بالاتر از ۴۰ سال قبل به فضا می رود.
«لوسی لو»(Lucie Low)، دانشمند ارشد آکسیوم اسپیس روز سه شنبه در تماس با خبرنگاران اظهار داشت: ماموریت های اکسیوم اسپیس تا به امروز نماینده ۱۱ کشور بوده اند. ما در را به روی کشورهایی باز می نماییم که قبل از این، دسترسی به فضا برای آنها فقط بوسیله شرکای ایستگاه فضایی بین المللی ممکن بود. ما در را به روی کشورها، موسسات و افراد جدیدی باز می نماییم که می توانند ایده های جدیدی را برای تقویت اقتصاد فراتر از زمین عرضه کنند.
انتظار می رود آکس-۴ حدود دو هفته به ایستگاه فضایی بین المللی متصل بماند تا خدمه بتوانند آزمایش های علم و فناوری محول شده به این ماموریت را انجام دهند.
بگفته لو، آکسیوم اسپیس با ادامه کسب تجربه در مدار می تواند اعتماد به نفس بیشتری را نسبت به هدف طولانی مدت خود برای ساخت و بهره برداری از یک ایستگاه فضایی در مدار پایین زمین پیدا کند. وی ادامه داد: این ماموریت های سرنشین دار خصوصی در حقیقت ما را برای ساخت ایستگاه فضایی آکسیوم اسپیس آماده می کنند. ماموریت های سرنشین دار خصوصی ما به شکلی طراحی شده اند که رویه ها، ارتباطات، هماهنگی، آموزش و موارد بسیار دیگری را بررسی و آزمایش نمایند تا وقتی ایستگاه فضایی اکسیوم اسپیس آماده استقلال از ایستگاه فضایی بین المللی شود، فضانوردان خصوصی، گروههای زمینی، خدمه و پلت فرم پشتیبان کاملا کاربردی و آماده شروع کار باشند.
منبع: iagrp.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب