ایجاد سوراخ در جو زمین در پی پرتاب بی سر و صدای آمریکا

ایجاد سوراخ در جو زمین در پی پرتاب بی سر و صدای آمریکا

گروه هوش مصنوعی: یک پرتاب نیروی فضایی ایالات متحده ممکنست حفره ای در جو بالایی زمین به وجود آورده باشد.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، موشکی که ماهواره نیروی فضایی ایالات متحده را به مدار برد، ممکنست بعد از پرتاب، حفره ای در جو زمین به وجود آورده باشد. این پرتاب رکوردی جدید از کمترین زمان از گرفتن تاییدیه تا پرتاب را ثبت نمود.
شرکت هوافضای فایرفلای(Firefly Aerospace)، یکی از موشک های آلفا خودرا از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ در کالیفرنیا در روز ۱۴ سپتامبر در ساعت ۲۲: ۲۸ به وقت محلی پرتاب کرد. زمان پرتاب علنی نشد و این رویداد بصورت زنده پخش نشد و این مساله موجب تعجب جامعه اکتشافات فضایی شد.
این موشک حامل ماهواره Victus Nox نیروی فضایی بود که به زبان لاتین به مفهوم «تسخیر شب» است و یک ماموریت آگاهی از حوزه فضایی برای مساعدت با نیروی فضایی برای نظارت بر آن چه در محیط مداری اتفاق می افتد انجام می دهد.
این پرتاب غافلگیرکننده در ابتدا بعد از ایجاد یک رد سوخت بزرگ که از فاصله بیش از ۱۰۰۰ مایل(۱۶۰۰ کیلومتر) قابل مشاهده بود، توجه مردم را به خود جلب کرد. اما بعد از پراکنده شدن توده، درخشش قرمز کم رنگی در آسمان باقی ماند که نشانه ای است در خصوص اینکه موشک، حفره ای در یونوسفر به وجود آورده است. یونوسفر قسمتی از جو زمین است که در آن گازها یونیزه می شوند و بین ۵۰ تا ۴۰۰ مایل(۸۰ تا ۶۴۵ کیلومتر) بالاتر از سطح زمین امتداد دارد.
این نخستین «حفره به وجود آمده در یونوسفر» نیست که امسال مشاهده شده است. در ماه ژوئیه، پرتاب موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس، لکه های قرمز عظیمی را در بالای آریزونا ایجاد کرد که صدها مایل قابل مشاهده بود.
لایو ساینس قبل تر گزارش داده بود که موشک ها زمانی که سوخت مرحله دوم آنها در قسمت میانی یونوسفر، بین ۱۲۵ تا ۱۸۵ مایل(۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر) بالاتر از سطح زمین می سوزد، حفره ها را ایجاد می کنند. در این ارتفاع، خروج دی اکسید کربن و بخار آب از اگزوز موشک موجب می شود اتم های یونیزه شده اکسیژن باردیگر ترکیب شوند یا باردیگر به مولکول های اکسیژن طبیعی تبدیل شوند. این پروسه موجب انتشار انرژی به شکل نور می شود که شبیه به ایجاد شفق های قطبی است. با این تفاوت که شفق های قطبی ناشی از تشعشعات خورشیدی هستند که گازها را گرم می کنند و آنها را مجدد ادغام نمی کنند.
این حفره ها هیچ تهدیدی برای افراد روی سطح زمین ایجاد نمی کند و بطور طبیعی در عرض چند ساعت بسته می شوند برای اینکه گازهای ترکیب شده باردیگر یونیزه می شوند.




منبع:

1402/07/02
12:53:38
5.0 / 5
420
تگها: شركت , موشك
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد