تشکیل هسته های پژوهشی در عرصه فناوری های علوم شناختی
گروه هوش مصنوعی: ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی از راه اندازی 15 هسته شناختی جدید در مراکز دانشگاهی سراسر کشور برای انجام کارهای پژوهشی، طراحی، تولید و ساخت ابزارهای شناختی آگاهی داد.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از تشکیل ۱۵ هسته پژوهشی جدید در عرصه فناوری های علوم شناختی در کشور آگاهی داد.
سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، در نشست با تعدادی از پژوهشگران لابراتوار های پژوهشکده علوم شناختی پژوهشگاه دانش های بنیادی بر تامین نیروی متخصص و مجرب حوزه علوم شناختی تاکید کرد و اظهار داشت: یکی از اهداف اصلی تشکیل هسته های پژوهشی در این عرصه تربیت و آموزش نیروهای کاربردی در عرصه علوم شناختی است که بتوانند در زیست بوم فناوری و نوآوری اثرگذار باشند.
وی اضافه کرد: هم اکنون ۲۰ هسته پژوهشی در عرصه علوم شناختی در کشور فعال شده و از دیگر برنامه های ما راه اندازی ۱۵ هسته شناختی جدید است که این هسته ها که در دل مراکز دانشگاهی سراسر کشور تشکیل خواهند شد، آنها انجام فعالیتهای پژوهشی، طراحی، تولید و ساخت ابزارها و سیستم های فناورانه با کاربردهای شناختی است.
مهدوی با اشاره به اینکه توسعه فعالیتهای پژوهشی به همکاریهای مشترک میان پژوهشگران و اساتید نیاز دارد، اظهار داشت: ستاد یکی از حلقه های رابط میان این دو سرحلقه مهم در توسعه علوم و فناوری های شناختی به حساب می آید و برای تحقق این هدف حمایت های لازم را ارائه کرده و می کند.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی شرط ورود محصولات تولیدی در این عرصه به بازار مصرف را اقبال عمومی از این تولیدات عنوان نمود و اضافه کرد: در صورتیکه محصولات ساخته شده بتوانند در بازار جایگاه خودرا پیدا کنند، ستاد چتر حمایتی خود از آنها را گسترده خواهد نمود. علاوه بر این، ستاد سالانه برای پشتیبانی از تجهیز مراکز آزمایشگاهی در دانشگاه ها، چاپ مقالات علمی و انتشار کتب در عرصه های دانش علوم شناختی اعتبار ویژه ای را در نظر می گیرد.
منبع: گروه هوش مصنوعی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب