تهدید خطرناک سیارک ۴ میلیارد ساله برای زمین

تهدید خطرناک سیارک ۴ میلیارد ساله برای زمین

گروه هوش مصنوعی: پژوهش جدید دانشمندان استرالیایی نشان میدهد که یک سیارک چهار میلیارد ساله می تواند خطر بالقوه ای برای زمین باشد که از بین بردن آن دشوار است.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، انحراف یک سنگ بزرگ فضایی شاید روزی تنها راه نجات سیاره ما از یک برخورد فاجعه بار باشد که به مفهوم به انتها رسیدن بشریت است.
ناسا سال قبل با ماموریت «آزمایش تغییر مسیر دوگانه سیارک» یا «دارت»(DART) نشان داد که چگونه چنین سنگی می تواند با برخورد یک فضاپیما به آن، از مسیر برخورد با زمین منحرف شود اما اگر یک ماهواره مستقیما در یک سیارک فرو رود و مسیر آنرا تغییر ندهد، چه اتفاقی می افتد؟
یک پژوهش جدید ادعا می کند که نابود کردن «ایتوکاوا»(Itokawa) که سیارکی به اندازه پل بندرگاه سیدنی است، به سبب مقاوم بودن آن در مقابل برخورد، بسیار دشوار است. ایتوکاوا از سنگ ها و صخره های سست تشکیل شده است که تحت تأثیر گرانش به هم چسبیده اند؛ بدین سبب بیشتر آنرا فضای خالی تشکیل می دهد. به همین دلیل، این سیارک بجای یک تکه سنگ بزرگ و یکپارچه، به عنوان یک سیارک متشکل از توده قلوه سنگ شناخته می شود.
به رغم این که ایتوکاوا حدود دو میلیون کیلومتر از زمین فاصله دارد، هنوز رسما یک سیارک بالقوه خطرناک شناخته می شود که در صورت رسیدن به زمین می تواند به آن لطمه برساند.
این پژوهش جدید که توسط کارشناسان «دانشگاه کورتین»(Curtin University) استرالیا انجام شده است، نمونه هایی از ایتوکاوا را بررسی کرد که کاوشگر فضایی ژاپنی «هایابوسا»(Hayabusa) در سال ۲۰۱۰ آنها را جمع آوری کرد و به زمین آورد.
کاوشگر هایابوسا


منبع:

1401/11/04
13:59:39
5.0 / 5
434
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد