موشک آرتمیس ۱ باردیگر از سکوی پرتاب پایین آمد

موشک آرتمیس ۱ باردیگر از سکوی پرتاب پایین آمد

گروه هوش مصنوعی: موشک SLS ناسا که وظیفه ارسال ماموریت ˮآرتمیس 1ˮ را به ماه بر عهده دارد، بار دیگر بعد از انجام آزمایشات از سکوی پرتاب به ساختمان مونتاژ بازگردانده شد.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، ماموریت "آرتمیس ۱" شامل موشک SLS که در بالای آن یک کپسول حمل سرنشین "اوریون" قرار گرفته است، از سکوی پرتاب ۳۹B در مرکز فضایی "کندی" ناسا(KSC) در فلوریدا پایین آورده شد.
حدود ۱۰ ساعت طول کشید تا این موشک و کپسول به ساختمان مونتاژ(VAB) برسند. این مسیر ۶.۴ کیلومتری از سکوی پرتاب تا ساختمان مونتاژ ازطریق یک وسیله نقلیه غول پیکر با سرعتی خیلی کم به سبب حساسیت محموله منتقل شد.
"آرتمیس ۱" اخیراً "تمرین لباس خیس" خودرا به انتها رسانده است که به یک مجموعه آزمایشات و شبیه سازی های حیاتی برای مساعدت با تعیین آمادگی موشک طراحی شده است. این موفقیت در تمرین لباس خیس به سختی به دست آمد، چونکه تیم عملیات، برای نخستین بار در اوایل ماه آوریل کوشش کرد تا آنرا به انتها برساند، اما چندین مشکل فنی مانع شد. سپس اعضای تیم در تاریخ ۲۵ آوریل، موشک را برای تعمیر به ساختمان مونتاژ برگرداندند، سپس آنرا برای تلاش دیگری در اوایل ماه جاری باردیگر به سکوی پرتاب منتقل کردند.
در نهایت، آخرین تلاش نیز کاملاً بدون مشکل پیش نرفت و یک نشت هیدروژن طی عملیات سوخت رسانی مشاهده شد، اما مقامات ناسا آنرا به اندازه کافی خطرآفرین ارزیابی نکردند تا آزمایش را متوقف کنند و بدین ترتیب "آرتمیس ۱" مهر تایید گرفت.
ماموریت "آرتمیس ۱" کپسول "اوریون" را بدون سرنشین به سفری تقریباً یک ماهه به مدار ماه خواهد برد. تیم ماموریت ظاهراً به اواخر ماه آگوست یا اوایل ماه سپتامبر برای این پرواز چشم دوخته است، اما تا آن زمان که موشک SLS و کپسول "اوریون" بطور کامل در ساختمان مونتاژ بررسی نشوند، تاریخ رسمی برای پرتاب تعیین نخواهد شد.
همانطور که از نام این ماموریت پیداست، "آرتمیس ۱" نخستین ماموریت برنامه "آرتمیس" ناسا است که هدف از آن، ایجاد حضور پایدار انسان در ماه و اطراف آن تا اختتام دهه ۲۰۲۰ است. اگر همه چیز با "آرتمیس ۱" خوب جلو برود، ماموریت "آرتمیس ۲" در سال ۲۰۲۴ یک کپسول "اوریون" را این دفعه با سرنشین به مدار ماه خواهد فرستاد و ماموریت "آرتمیس ۳" حدود ۲ سال بعد، فضانوردان را در نزدیکی قطب جنوب ماه پیاده خواهدنمود.




منبع:

1401/04/13
10:16:21
5.0 / 5
540
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد