برای نخستین بار رخ داد؛

شناسایی آمینواسیدهای منشأ حیات در خارج از زمین

شناسایی آمینواسیدهای منشأ حیات در خارج از زمین

کاوشگر هایابوسا 2 متعلق به آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن برای نخستین بار اسیدهای آمینه منبع حیات را بوسیله نمونه های شنی که از سیارک ریوگو بازگردانده شده، به زمین منتقل کرده است.



به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از سی جی تی ان آمینو اسیدها، مواد اصلی سازنده پروتئین ها بوده و حیات از آنها سرچشمه می گیرد.
یک مقام وزارت آموزش ژاپن تصریح کرده که بیش از ۲۰ نوع اسید آمینه در نمونه های کاوشگر هایابوسا ۲ که در اواخر سال ۲۰۲۰ از سیارک ریوگو به زمین بازگردانده شد، شناسایی شده است. این مقام مسئول اشاره کرد: اسیدهای آمینه، یکی از نخستین مولکول های آلی است در زمین یافت شده است. این اسیدها منبع بسیار مهمی برای موجودات زنده هستند و می توانند سرنخ هایی برای درک منشأ حیات در اختیار پژوهشگران بگذارند.
هایابوسا ۲ در سال ۲۰۱۴ زمین را ترک کرد و بعد از بیش از سه سال سفر ۳.۲ میلیارد کیلومتری در مداری بیضوی به دور خورشید، در ژوئن ۲۰۱۸ به موقعیت ثابت خود بر فراز سیارک ریوگو رسید. این کاوشگر سرانجام پس از دو بار تلاش بر روی سیارک ریوگو فرود آمد و نخستین نمونه زیرسطحی خودرا از یک سیارک جمع آوری کرد.
در دسامبر ۲۰۲۰، کپسولی که در یک ماموریت شش ساله توسط هایابوسا ۲ حمل شده بود، بیش از ۵.۴ گرم مواد سطحی را از سیارک ریوگو در ۳۰۰ میلیون کیلومتری زمین جمع آوری و منتقل کرد.
هرچند هنوز مشخص نیست که اسیدهای آمینه در دوران باستان چگونه به زمین رسیده اند، اما برخی دانشمندان معتقدند آنها توسط شهاب سنگ ها به زمین منتقل شده اند.

1401/03/24
07:57:09
5.0 / 5
417
تگها: آموزش , پژوهش
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد