بیل گیتس:

یك دوز واكسن برای مصونیت برابر كووید-19 كافی نخواهد بود

یك دوز واكسن برای مصونیت برابر كووید-19 كافی نخواهد بود

گروه هوش مصنوعی یك دوز واكسن برای مصونیت برابر كووید-19 كافی نخواهد بود


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از فاکس نیوز، بنیاد بیل و ملیندا گیتس بیش از ۲۵۰ میلیون دلار برای مبارزه با بیماری کووید-۱۹ سرمایه گزاری نموده است. بیل گیتس بعد از انتقاد از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا در خصوص متوقف کردن بودجه سازمان بهداشت جهانی(WHO) بودجه این خیریه را افزایش داد.
گیتس به سی بی اس نیوز اظهار داشت که توسعه واکسن کروناویروس نیاز به یک تلاش جهانی دارد.
گیتس همین طور اطمینان داد که سازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) ایمنی واکسن نهایی را از نزدیک بررسی خواهدنمود.
وی درباره عوارض جانبی احتمالی واکسن اظهار داشت: سازمان غذا و داروی آمریکا به دقت کارایی و عملکرد واکسن مذکور را مورد بررسی قرار خواهد داد. سازمان غذا و داروی آمریکا استاندارد طلایی برای داروها شمرده می شود.
گیتس در حالی این حرف ها را بیان کرد که ماه گذشته سازندگان واکسن کروناویروس هشدار دادند که واکسن این بیماری بعد از تزریق یک دوز از آن سبب ایجاد ایمنی در بدن نخواهد شد.
"بری بلوم"(Barry Bloom) ایمنی شناس و استاد بهداشت عمومی در دانشگاه هاروارد نیز مدتی پیش در گفتگو با یو. اس.آ تودی اظهار داشته بود: تقریباً همه سازندگان واکسن در آزمایشات خود تزریق دو دوز از واکسن را در نظر می گیرند.
بر طبق این گزارش نخستین سری تزریق جهت تقویت سیستم ایمنی بدن خواهد بود که به بدن کمک می نماید ویروس را تشخیص دهد و تزریق سری دوم نیز برای تقویت پاسخ ایمنی بدن صورت خواهد گرفت.
"ال. جی. تان"(L.J. Tan) مدیر ارشد راهبرد ائتلاف اقدام ایمن سازی و رئیس کمیته ملی ایمنی سازی بزرگسالان و اجلاس ملی واکسن های آنفلوانزا اظهار داشت: بعد از تزریق نخستین دوز واکسن، سیستم ایمنی بدن در حدود ۱۴ روز آنتی بادی و سلول های ایمنی به وجود می آورد. تان تخمین زد که هر واکسن کووید-۱۹ به دو بار تزریق احتیاج دارد و این تزریق ها نیز باید به فاصله طی بازه زمانی یک تا دو ماه و به صورت جداگانه صورت گیرد بعنوان مثال، واکسن شرکت مدرنا، در فاصله ۲۸ روز به افراد تزریق شد.
مدتی بعد از بیانیه شرکت آمریکایی مُدرنا در مورد واکسن آزمایشی این شرکت برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ حال گزارش ها حاکی از آنست که نتایج کارآزمایی بالینی این واکسن روی ۴۵ نفر از داوطلبان امیدوارکننده بوده است.
واکسنی که شرکت مدرنا برای مقابله با ویروس کرونا توسعه داده است بتازگی بر روی چند داوطلب آزمایش شد و پژوهشگران مشاهده نمودند بعد از استفاده از واکسن، پادتن کافی برای مقابله با ویروس کرونا در بدن همه ۴۵ داوطلب تولید شده است البته گرچه این واکسن عوارض جانبی داشته است اما عوارض آن کم بوده و تاثیر آن در بهبودی حال بیماران بسیار قابل توجه بوده است.
بنابر گزارش ها عوارض جانبی این واکسن شامل لرز، حالت تهوع، سردرد، درد عضلانی و روان آشفتگی بود. در این مطالعه ۴۵ داوطلب سالم در سنین ۱۸ تا ۵۵ سال مورد آزمایش قرار گرفتند و سه سطح دوز واکسن مدرنا بر روی آنها آزمایش شد. ۵۰ درصد داوطلبان خانم و ۵۰ درصد مرد بودند. بنا بر نتایج انتشار یافته ۴۵ داوطلب کارآزمایی اولیه دو بار در فاصله ۲۸ روز واکسینه شده اند.



1399/05/03
21:54:14
5.0 / 5
2028
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد