ناسا نوعی كپك به فضا می فرستد!

ناسا نوعی كپك به فضا می فرستد!

گروه هوش مصنوعی: امروزه تنها فضانوردان و میلیاردرها نیستند که به فضا می روند طی ماه های اخیر از ماهی مرکب گرفته تا خرس دریایی و کرم پهن و موش به فضا سفر کرده اند و الان ناسا می خواهد ارگانیسم دیگری به فضا بفرستد.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از دیجیتال ترندز، موجود بعدی که به ایستگاه فضایی بین المللی خواهد رفت نوعی کپک مخاطی پلاسمودیومی به نام "بلاب" است. این موجود با نام علمی "Physarum polycephalum" طی شانزدهمین سفر تجاری شرکت نورثروپ گرامن در روز ۱۰ آگوست ( ۱۹ مرداد) به ایستگاه فضایی بین المللی خواهد رفت.
دانشمندان با همکاری آژانس فضایی اروپا و گروهی از دانش آموزان ۱۰ تا ۱۸ ساله از این کپک برای انجام آزمایشی در فضا استفاده می کنند.
به قول ناسا، این تک سلولی بی مغز به طرز شگفت انگیزی قادر به یادگیری موارد ساده و سازگار شدن با محیط است. "بلاب" می تواند حرکت نماید، غذا بخورد، خودرا سازمان دهی کند و حتی اطلاعاتی به سایر گونه های مشابه انتقال دهد.
این ارگانیسم را می توان در تنه درختان و در مناطق خنک و مرطوب یافت.
دانش آموزان در زمین با بهره گیری از نمونه هایی از این تک سلولی آزمایش های توماس پسکه بر روی این کپک در ایستگاه فضایی را شبیه سازی می کنند. پسکه این آزمایش ها را جهت بررسی اثر جاذبه صفر بر رفتار این تک سلولی انجام می دهد.
سایر مواردی که به ایستگاه فضایی ارسال خواهد شد نمونه های شبیه سازی شده ای از خاک ماه و مریخ است که برای آزمایش چاپ سه بعدی در فضا استفاده خواهد شد. هدف از این آزمایش بررسی ساخت سازه در سایر سیارات است. همین طور تازه ترین فناوری از بین بردن دی اکسید کربن درون فضاپیما نیز به ایستگاه فضایی بین المللی ارسال می شود.



1400/05/07
21:25:03
5.0 / 5
1138
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد