در پایگاه اطلاعاتی EBSCO ؛ نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی نمایه شد به گزارش گروه هوش مصنوعی مدیر مركز اسناد و كتابخانه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از نمایه شدن نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی در پایگاه اطلاعاتی EBSCO اطلاع داد. به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر سارا ناجی اظهار داشت: پایگاه اطلاعاتی EBSCO یکی از نخستین و بزرگترین پایگاه های جستجوی آنلاین کتاب و مقالات الکترونیک برای کالج ها، دانشگاه ها و کتابخانه هاست که امکان دسترسی آنلاین به اطلاعات در حوزه های مختلفی چون علوم اجتماعی، علوم انسانی، آموزش و پرورش، کامپیوتر، مهندسی و تجارت را فراهم نموده است. وی افزود: این نشریه در خیلی از پایگاه های دیگر نظیر پایگاه اطلاعاتی بین المللی Food Science and Technology Abstracts (FSTA)، Directory of Open Access Journals (DOAJ)، Scientific Indexing Services (SIS)، Centre for Agriculture and Biosciences International (CABI)، Chemical Abstracts Service (CAS)، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات نشریات علمی کشور (Magiran)، پایگاه اطلاعات جامع نشریات جهاد دانشگاهی (SID) و پایگاه اطلاعاتی سیویلیکا نمایه و به صورت الکترونیکی منتشر می شود. ناجی اظهار داشت: اشاعه و گسترش دانش صنایع غذایی و منتشر شده ها و نظریات جدید در این عرصه همچون مهمترین اهداف این نشریه است. منبع: iagrp.ir 1399/04/21 20:44:03 5.0 / 5 2632 تگها: آموزش , الكترونیكی , پژوهش , دانشگاه مطلب را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط 4 قانون طلایی جهت استفاده ایمن از هوش مصنوعی هوش مصنوعی پاشنه آشیل آبله میمونی را پیدا کرد ضرورت استفاده صحیح از هوش مصنوعی حمایت عادلانه از آموزش هوش مصنوعی به خردسالان کلید انقلاب اقتصادی آینده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب لطفا شما هم در مورد این مطلب نظر دهید = ۹ بعلاوه ۱ نظر دادن